Webdesign & development

Voordat we aan de slag gaan, willen we je graag eerst beter leren kennen. Wat zijn je doelstellingen, wat is je visie? Waar hecht je waarde aan? En het allerbelangrijkste: waar is jouw klant naar op zoek?

Inspiratiemeeting

Tijdens een inspiratiemeeting komen alle punten aan de orde. Na deze meeting gaan we aan de slag met het concept. We maken moodboard(s) en het visuele ontwerp en je bent natuurlijk nauw betrokken bij de ontwikkeling. Wil je tijdens het proces een kijkje in de keuken of wacht je liever tot we het nieuwe design aan je presenteren? Jij mag het zeggen!

Next steps

Als het webdesign is goedgekeurd, starten we met webdevelopment, de vorderingen kun je desgewenst volgen via een testserver. Als de bouw gereed is, wordt de site uitvoerig getest, voorkant en achterkant en op alle mogelijke devices.

Vindbaarheid

Na de livegang begint het avontuur pas echt. Ben je goed vindbaar? Hoe zorg je dat de zoekmachines je goed oppikken en hoe wijzen we je (potentiële) doelgroep op jouw product of dienst. Een online marketing strategie kan je daarbij helpen. Geïnteresseerd in een online strategie: neem contact met ons op!

Jullie hebben mijn aandacht!

Bel 0294 - 299 299 of vul onderstaand formulier in.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Relevante diensten