Design & copy

Wij kijken waar jouw klant van houdt en passen daar – na gedegen onderzoek – onze designs op aan. Over de top, gematigd, of ‘lekker lelijk’.

Briefen of brainen

We ontwikkelen een aantal concepten waar jij u tegen zegt. Deze concepten toetsen we aan de vooraf bepaalde doelstellingen. De concepten zijn verrassend, onderbouwd en geven een indruk van de middelen en media die we ontwikkelen. Op co-creatie zijn we dol. We kunnen het namelijk niet alleen. We hebben jouw input nodig om samen te bepalen waar jouw klant behoefte aan heeft.

Het ultieme team

Afhankelijk van de requirements betrekken wij daar de juiste personen bij: Wij stellen het ultieme team voor jou samen. Op afroep en alleen wie nodig is. Je brieft in één keer het totale team waarbij alle belangrijke aspecten besproken worden. Zoals informatie over jouw bedrijf of dienst en een beschrijving van de doelgroep(en). Wat is de behoefte van de doelgroep, wat heb je in het verleden gedaan? En wat doet de concurrent? Eén uur investeren aan een goede voorbereiding, kan zomaar 10 uur besparen in de uitwerking. We gaan niet alleen voor mooi en goed maar we zijn ook praktisch.

Online en offline verleiding

Copy en design gaan meestal hand in hand alhoewel online content een andere route volgt. Wij hebben geen copy-duizendpoot die alles kan, maar gespecialiseerde vakmannen en -vrouwen die ijzersterk zijn in die ene oneliner, de perfecte payoff, long copy, microcopy of conversieverhogende siteteksten. Wij helpen je jouw klant te interesseren, gerust te stellen, en te verleiden. Online én offline.

Jullie hebben mijn aandacht!

Bel 0294 - 299 299 of vul onderstaand formulier in.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Relevante diensten