Over ons

 

We tellen niet alleen de ‘likes’

Als merk, product of dienst wil je de beste besteding van je communicatiebudget. Heb je alle middelen en media overwogen? Krijg je wat je vraagt, of krijg je wat je nodig hebt? 

 

Welkom bij Tomeloos

Nieuwsgierig naar wie we zijn? Kom langs! We zitten in hartje Abcoude, we hebben een lean en mean team (en de lekkerste koffie van wereld...). Op z'n minst een tussenstop waard.  

 

Liefde voor het vak

Tomeloos is een creatief en strategisch communicatiebureau met liefde voor het vak. We tellen niet alleen de ‘likes’, want een like betekent nog niet dat mensen van je houden. We kijken wat je nodig hebt om je product, dienst of merk zo goed mogelijk over de bühne te brengen. En dat doen we op een heldere en overzichtelijke wijze. Wíj investeren niet alleen, we vragen ook om een investering van jou. Met jouw kennis en visie bundelen we onze krachten. 

 

Brainstormsessie en positionering

Tijdens de brainstormsessie analyseren we de positionering van je merk, product of dienst. Hoe we dat doen? 

Meer weten?

Zzp'er of een full-service bureau?

Samenwerken met een zzp’er kan sublieme resultaten opleveren. Small is immers the New Big. Daarom heeft Tomeloos ook een geweldig team van netwerkpartners die we opschakelen als de vraag daar is.

Meer weten?

Deze website gebruikt cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.