Workshops en coaching

 

Tomeloze workshops & inspirerende coaching

Nooit tijd, maar wel op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Tomeloos organiseert regelmatig inspirerende en leerzame workshops. Geen uren luisteren, maar hands on, altijd met een inspirerende spreker of coach. Een greep uit het ‘assortiment’: 

 

 

Gelijk hebben, gelijk krijgen

Je wilt dat je klant inziet dat jij de beste propositie hebt. Je wilt je collega’s/werkgever overtuigen van jouw oplossingen. En dan is gelijk hebben niet genoeg. Je moet ook nog gelijk krijgen. Hoe doe je dat? In deze workshop slaan we de brug tussen die twee werelden en leren we je hoe je van gelijk hebben ook gelijk krijgen kunt maken. 

Interesse?

Content marketing tips van een goeroe

Er is veel te doen over content marketing. Wat zijn de effecten van content marketing? Welke rol speelt digital storytelling? Wat is het effect van visuele content? Wil je in een dagdeel leren, weten én begrijpen waar content marketing over gaat en hoe je het voor je kan laten werken? Dan is deze workshop iets voor jou.

Interesse?

Meesterschap in non-verbaal communiceren

Een workshop over de kracht van het non-verbaal communiceren, observeren en echtheid voelen (authentiek zijn). Hoe kom je over op de ander. Hoe kun je je fysieke voorkomen en je eigen authentieke non-verbale communicatie optimaal gebruiken? Deze workshop wordt mede gegeven door Willem van Oostvoorn, al meer dan dertig jaar (sport)coach. 

Interesse?

Zakelijk flirten

Zakelijk flirten is het maken van échte verbindingen: het charmant werken aan je zakelijke relaties. Met enthousiasme, aandacht en flair maak je de juiste indruk op bestaande en nieuwe relaties. Hierdoor krijg je opdrachten gegund.

Interesse?

Netwerken is als tandenpoetsen

Je tanden poets je automatisch 2 tot 3 keren per dag. Efficiënt netwerken, werkt net zo. Besteed een aantal keer per dag aandacht aan je netwerk en je ‘vindt’ de meest geweldige projecten! Leer in twee uur hoe netwerken net zo’n dagelijkse routine wordt als tandenpoetsen.

Interesse?

Visualiseren als basis van succes

Met behulp van de zogenaamde ‘mental flashcards’ geven we je het middel om elke visualisatie in fracties van seconden te gebruiken. Om net als veel topsporters (Dafne Schippers, Max Verstappen en Epke Zonderland) het beste uit jezelf te halen.

Interesse?

Business etiquette

Klanten willen correct en vriendelijk behandeld worden. Net zoals je dat zelf wilt. Daarom speelt zakelijke etiquette een essentiële rol in het bedrijfsleven. Het is niet alleen belangrijk om een opdrachtgever ‘binnen te halen’ maar ook om hem of haar te behouden. Wat zijn de spelregels; hoe ga je met elkaar om? 

Meer weten?

Persoonlijk ontwikkelplan

Als ondernemer ben je flink aan de slag voor je klanten, maar je eigen ontwikkeling komt soms in het gedrang. In deze inspirerende workshop maak je – in 6 stappen – je Persoonlijk ontwikkelplan. 

Meer weten?

Natuurlijk leiderschap

Werk je veel met mensen dan is het belangrijkste instrument dat je inzet: jezelf! Daarom richten alle activiteiten van Innersteps zich op het ontwikkelen van jouw persoonlijke leiderschap. Hoe authentieker jij bent, hoe meer je er voor anderen kunt zijn en hoe meer vreugde je zult ervaren.

Nieuwsgierig?

 

Klanten die we tot nu toe blij hebben gemaakt


 

Deze website gebruikt cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.