Online en social
Bij online media zijn resultaten goed meetbaar en door het continu sturen van de campagnes kunnen we zorgdragen voor een maximaal effect. Binnen een online campagne richten we de media uitingen dusdanig (per kanaal) in dat ze daarmee naadloos aansluiten bij de (verschillende) doelgroepen.

ROI

Bij online media zijn resultaten goed meetbaar en door het voortdurend sturen van de campagnes kunnen we zorgdragen voor een maximaal effect. Binnen een online campagne richten we de media uitingen dusdanig (per kanaal) in dat ze daarmee naadloos aansluiten bij de (verschillende) doelgroepen.

Online mediakanalen zijn rendabel in te zetten en vergroten  het effect van offline media. En wat dacht je van “connected print”? Met connected print maken we de verbinding door offline media en middelen met een code toegang te geven tot online. Dit zorgt voor de perfecte beleving van jouw merk bij de doelgroep die minder op sociale of online media aanwezig is.

Goede voorbereiding

Bij de combinatie van offline en online is het natuurlijk ook van belang dat alle onderdelen van de campagne goed zijn voorbereid: denk hierbij aan seo aanpassingen en zoekmachine optimalisatie zodat de offline campagne naadloos aansluit bij online.

Zoekmachine marketing (SEA) en Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je meer weten over zoekmachine marketing? Ook daarover kunnen wij je uitgebreid informeren. Voor jouw dienst of product kunnen we zoekmachine marketing inzetten om de doelgroep te bereiken die zoeken op relevante zoektermen. Daarbij is het van belang dat je site op het gebied van content en techniek up to date is. Hiervoor kunnen wij een quick scan uitvoeren waarbij je een handzame rapportage ontvangt dat aangeeft welke eventuele verbeterpunten er zijn. Benieuwd hoe we jouw site kunnen verbeteren zodat je beter gevonden wordt en je meer leads krijgt? Vraag hier om een quickscan.

Social media

Met een goede strategie kunnen social media kanalen nog effectiever worden. De uitingen kunnen we exact afstemmen op de interesses en demografische gegevens van jouw doelgroep waardoor we zeer goed kunnen targetten. Denk hierbij aan advertentiecampagnes op Facebook en Instagram en zakelijke advertenties of informatie op Linkedin. Linkedin kunnen we perfect inzetten om eventuele vacatures te promoten of wanneer je je dienstverlening of producten wilt aanbieden.
Andere interessante online advertentiemogelijkheden zijn bijvoorbeeld display marketing of affiliate marketing

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of wil je een online workshop volgen. Laat het ons weten, wij brengen je graag op de hoogte van alle ins en outs van online en offline communicatie

Jullie hebben mijn aandacht!