Inspiratie & strategie

Het doel van een inspiratie en strategische sessie is om een stip op de horizon te krijgen. Vaak is die er (ooit) geweest maar verlies je die door de dagelijkse drukte uit het oog. Die stip is essentieel voor groei. Samen met jou gaan we in een of meer dagdelen de diepte in om jouw product of dienst (opnieuw) te doorgronden. Inspiratie genoeg: we bieden een team jonge honden gecombineerd met 25 jaar ervaring in communicatie. Samen vechten we een robbertje en benutten elkaars talenten. Een strategische sessie is maatwerk: start je een nieuw bedrijf of wil je je compleet anders positioneren? Wij kennen het klappen van de zweep.

We dringen niets op en we schrijven je niets voor. Bepaal samen met ons waar je behoefte aan hebt. Laat ons meekijken en kritische vragen stellen.

Waarom doe je wat je doet? En wat vertel je over je eigen product of dienst? En wordt dat door jouw doelgroep ook zo ervaren? Klanten geloven niet meer alle beloftes, ze willen bewijs door relevante content en het liefst aanbevelingen van medegebruikers.

Doelstellingen bepalen

Staat je fundament als een huis maar wil je met ons je (korte termijn) doelstellingen bepalen dan doen we dat sámen: we bepalen de hoofddoelen en daarna de subdoelen. Meetbare doelen vanzelfsprekend. Wel zo handig als je dat eens in de zoveel tijd met ons doet. Dat zet jou en je team op scherp.

Customer journey

Wie zijn je klanten? Kunnen we zo onderverdelen in segmenten en hoe zien die er dan uit? Een klant vangen en altijd bij je laten blijven is utopie. Meebewegen met je klant en goed inspelen op zijn of haar emoties is iets dat je elke dag moet doen. Samen zetten we een customer journey op die we elke drie maanden evalueren. Zijn er drastische veranderingen, sturen we bij of tegen. Hiermee voorkomen we dat er blinde vlekken ontstaan omdat je te veel blijft denken vanuit je eigen bedrijf of product. Wij houden je scherp. En zijn de ultieme customer journey creators.

Jullie hebben mijn aandacht!