Content creatie

Content creatie vraagt tijd en (edit)skills. Vaak hebben bedrijven wel de materialen maar geen kennis in huis voor het editen van content of het maken van nieuwe (video)content. Dan kun je gebruikmaken van onze expertise. Denk daarbij aan: content marketing, creatieve en bruikbare concepten, video content voor social media kanalen, online in combinatie met tv, digitale (360˚) packshots of fotografie en nog veel meer.

Contentkalender

Met een contentkalender maken we alle kanalen en alle boodschappen inzichtelijk zodat losse flodders worden vermeden. Wij maken het format waarin de content past met  ruimte voor actualiteit. 

Merkherkenning

De content en de overige uitingen van de organisatie moeten natuurlijk wel consistent zijn. Maar weinig bedrijven hebben een overkoepelend merkverhaal als vertrekpunt voor het maken van content. Vaak wordt met verschillende (creatieve) toeleveranciers gewerkt die nog wel eens hun eigen plan willen trekken. Wij zorgen voor merkherkenning binnen de content en waken over jouw goud.

Inhouse crew

Wij zijn de inhouse content creatie crew zonder dat we op de payroll staan. Content creatie is in abonnementsvorm af te nemen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Je kunt gebruik maken van een complete crew, of alle losse onderdelen zoals een editor, een fotograaf of een showrunner.

Jullie hebben mijn aandacht!