Concept & Creatie

Concept en creatie volgen na een goed doordachte strategie. Soms is die strategie er al en kunnen we direct aan de slag, co-creatie noemen we dat. Wij zijn de bevlogen adelaar, hangen boven het vraagstuk en stellen kritische vragen. In deze sessie lachen we, zijn we het niet met elkaar eens en bedenken we een aantal goede ideeën. En ga jij met een voldaan gevoel naar huis. En dan… begint het! Dan gaan wij aan de slag met alle uitgangspunten die we hebben geformuleerd.

Co-creatie

We ontwikkelen een aantal concepten waar je u tegen zegt. Deze concepten toetsen we aan de vooraf bepaalde doelstellingen. De concepten zijn verrassend, onderbouwd en geven een indruk van de middelen en media die we ontwikkelen. Op co-creatie zijn we dol. We kunnen het namelijk niet alleen. We hebben jouw input nodig om samen te bepalen waar je klant behoefte aan heeft.

Mix & match

Massamedia, digital, sociale media, op de winkelvoer. Een strategische mix van online en offline of een combinatie met connected print: daarmee maken we traditioneel drukwerk meetbaar.  

Jullie hebben mijn aandacht!