Finder

Het Finder platform is een van de meest moderne en complete (cloud)systemen van Nederland. Het is ontwikkeld om wagenparkbeheerders, (auto)verhuurbedrijven, leasemaatschappijen en transportbedrijven met één systeem volledig en efficiënter te kunnen laten werken. Het systeem registreert onder meer ritten van berijders en bijrijders, draaiuren, brandstofniveaus en temperaturen. Ook zijn de (locaties van) voertuigen, ladingen en personen realtime te zien én te volgen via de cloud-oplossing.

Resultaat

Moederbedrijf Movida (communicatie en telematica), waarvoor eveneens een campagne is ontwikkeld, maakt daarmee haar claim ‘one stop shopping voor fleetowners’ meer dan waar.

Finder verovert de markt. De toepassingsmogelijkheden worden uitgebreid naar de maritieme markt waardoor alle doelgroepen bediend kunnen worden.

Zusterbedrijf Mobile Red heeft een beveiligingsoplossing beschikbaar die diefstal van auto’s tegengaat en last but not least zorgt inbouwbedrijf MDP ervoor dat nieuwe en vervangende apparaten gebruiksklaar, met de juiste gegevens en instellingen op iedere gewenste locatie in Nederland ingebouwd of afgeleverd worden.