Cases

 

Ook op avontuur met tomeloos?

Vele klanten gingen met ons op avontuur. De vraagstellingen waren divers; de oplossingen uniek, efficiënt en doeltreffend. Nieuwsgierig naar onze aanpak? Bekijk hier de cases.

 

 

Dr. Van der Hoog

Het begon in 1912... een dermatoloog reisde de wereld over op zoek naar de beste natuurlijke ingrediënten. Anno nu staat Dr. Van der Hoog nog steeds voor dezelfde principes: innovatieve en natuurlijke producten. Tomeloos is innovatief bij de inzet van marketing communicatiemiddelen 

 

Bekijk deze case

Matchis

Met stamceldonatie kun je een leven redden! 

Registreren als donor is een kwestie van wangslijmvlies afgeven. Slechts 1 op de 50.000 is een match. Er zijn dus veel donoren nodig. Tomeloos ontwikkelt een indrukwekkende campagne in print, tv en social gecombineerd met dm op jongeren. 

 

Bekijk deze case

VKG
VKG

VKG ontwikkelt een verzekering waarbij de jonge automobilist, die net zijn of haar rijbewijs heeft gehaald, toch een superscherpe premie gaat betalen. Dit product koppelt namelijk rijgedrag aan de premiehoogte. VKG vertrouwt de jonge bestuurder tot dat het tegendeel is bewezen. Andere verzekeringsmaatschappijen vragen premies die wel 45% hoger kunnen zijn. 

 

Bekijk deze case

Groove Graphics

Groove Graphics ontwerpt en produceert diverse producten voor bestickering, belettering, auto wrapping, busreclame en nog veel meer. Reclame op auto's gevels en winkels is - ondanks alle online ontwikkelingen - nog steeds de basis. 

 

Bekijk deze case

 

Xendo

Xendo is de aanbieder met het meest brede pakket aan diensten binnen de life sciences. Klanten zijn onder meer de (bio)farmaceutische en de medische hulpmiddelenindustrie, bloedbanken, laboratoria en ziekenhuizen. En laat Tomeloos daar nou veel ervaring in hebben... 

 

Bekijk deze case

AdsToSport

De meeste sportverenigingen hebben niet voldoende kennis om hun website professioneel te exploiteren. AdsToSport biedt verenigingen aan om dit voor hen te doen. Maar hoe zet je dit unieke concept in één klap goed neer? 

 

Bekijk deze case

Dermolin

Dermolin is ontstaan uit een samenwerkingsverband van vijf dermatologen van diverse academische ziekenhuizen. Dermolin is voor mensen met huidaandoeningen, zoals bijvoorbeeld eczeem, psoriasis en allergische reacties.

 

Bekijk deze case

Micpoint

Micpoint heeft een tool ontwikkeld waarbij je auto kan worden getraceerd, snelheid wordt gemeten en op eenvoudige wijze rittenadministratie wordt bijgehouden. Benieuwd wat wij voor Micpoint hebben ontwikkeld?

 

Bekijk deze case

BioOrg

BioOrg is een revolutionair schoonmaaksysteem: 100% biologisch schoon en 20% tijdbesparing, dat vraagt om tomeloos!

 

Bekijk deze case

 

Hewlett Packard Enterprise

Op basis van internationale campagnes een vertaling maken naar de (lokale) Nederlandse markt. Maar hoe doe je dat efficiënt?

 

Bekijk deze case

Delical

Een nieuwe positionering en profilering voor de grootste thuiszorgspecialist van Nederland: Eurocept Homecare. Niet alleen de organisatie maar ook de vele innovatieve producten krijgen een nieuwe uitstraling.

 

Bekijk deze case

A10tech

Na de fusie kan A10Tech een nog breder pakket diensten aanbieden. Hoe communiceer je de nieuwe naam en gewijzigde onderneming naar bestaande en potentiële klanten? En hoe zorg je ervoor dat je nieuwe, uitgebreide dienstenpakket goed over de bühne komt?

 

Bekijk deze case

Getekend door...

Onder het motto: verschuil je niet achter borstkanker, maar laat je zien, is een boek gemaakt. In dit boek vol emotie komen 28 verschillende vrouwen aan het woord, die te maken hebben gehad met borstkanker. Tomeloos hielp bij het vermarkten van dit boek waarbij de opbrengst ten gunste komt van KWF Kankerbestrijding.

 

Bekijk deze case

van der pal

van der pal recruitment is een gespecialiseerd bureau voor werving en selectie van management ondersteunend personeel. Maar hoe laat je weten dat je de beste bent op dit gebied? Dan schakel je Tomeloos in!

 

Bekijk deze case

Kindertelefoon

De Kindertelefoon is dé plek waar kinderen van 8 tot 18 jaar, via telefoon en chatbox, anoniem kunnen praten over alles wat ze bezighoudt. De belevingswereld binnen deze doelgroep is enorm, dat vraagt om een specifieke benadering.

 

Bekijk deze case

Deze website gebruikt cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.